Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

"Erittäin ammattitaitoinen, lehmän hermot omaava hauska vetäjä. Silja on omassa elementissään tässä ammatissa. Todellakin suosittelen Luontokaipuun reissuja!"

"Olen osallistunut useammalle Luontokaipuun järjestämälle vaellukselle sekä jalan että meloen. Reissut ovat aina olleet erinomaisesti organisoituja ja johdettuja. Siljalla on aina homma hanskassa ja tunnelma on hyvä. Osallistujamäärä on ollut aina sopiva, niin että on syntynyt hyvä ryhmähenki. Näillä vaelluksilla on saanut uusia ystäviä, joiden kanssa on sitten tehty omia reissuja. Olen sittemmin vaeltanut ihan yksinkin, mutta silti on aina mukava palata Siljan vaellukselle. Lämmin suositus Luontokaipuulle. Näiden vaellusten jälkeen jää todellakin aina kaipuu takaisin luontoon.

"Olen osallistunut Siljan järjestämälle naisten erätaitokurssille ja kahdesti Hämärän hyssyyn. Silja on ihanan rauhallinen ja upea ammattilainen. Suosittelen ehdottomasti Siljaa ja Luontokaipuuta kaikille!"

"Silja on asiansa osaava, turvallisuudesta huolehtiva iloinen ja reipas retkiopas!"

"Silja on asiansa osaava, turvallisuudesta huolehtiva iloinen ja reipas retkiopas!"

"Olen viihtynyt melontaretkellä Repovedellä, Karhujen jäljillä vaelluksella Lieksassa ja kohta taas mennään, joten vahva suositus osallistua Siljan järjestämiin luontotapahtumiin"